Naam overlevende Britse vliegenier gezocht

Naar aanleiding van onze oproep in de krant betreffende de Britse vliegenier die in mei 1943 met zijn parachute in de Wittebrink een landing maakte. Kregen we contact met een nog levende ooggetuige Coba Oldenhave, een nog zeer krasse dame. We mochten bij haar op bezoek komen, en hebben een zeer interessant vraaggesprek met haar gevoerd over dit vraagstuk. Maar ze had nog veel meer uit die periode te vertellen, en dat mochten we allemaal op video vastleggen. Het was echt een prachtige middag, en de video is ook het bewaren meer dan waard.
In de Gelderlander een artikel van Erik Hagelstein over de zoektocht naar de identiteit van de Britse vliegenier die de vliegtuig crash in de Wittebrink(1943) overleefde.
Museum Hours

9:30–6:00, Monday Until 8:00

Museum Location

2270 S Real Camino Lake California

Zelhem in oorlogstijd: Is een museum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx