Verdubbeling museum oppervlak.

In goed overleg met het bestuur van het “Heidehuus”zijn we overeengekomen dat met ingang van volgend jaar het museum Zelhem in oorlogstijd ongeveer verdubbeld in vloeroppervlak. Dat heeft voor ons meerdere voordelen. We kunnen het reeds aanwezige materiaal ruimer tentoonstellen. We kunnen veel nieuw materiaal tentoonstellen, zoals heel veel voorwerpen van onze Zelhemse Indië veteranen. Ook het vele materiaal wat nog steeds wordt aangeboden kunnen we een plek geven. Kortom wij zijn zeer blij met deze mogelijkheid. Tot aan de eerste zondagmiddag van november blijft het museum ongewijzigd. Daarna gaan we in de wintermaanden aan de slag met de uitbreiding. En hopen dan de eerste zondagmiddag van maart of april weer te openen.

Museum Hours

9:30–6:00, Monday Until 8:00

Museum Location

2270 S Real Camino Lake California

Zelhem in oorlogstijd: Is een museum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx